Energimyndighetens nya lokaler

Energimyndighetens nya lokaler

Aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö

Energimyndigheten är en statlig myndighet och vår vision är ett hållbart energisystem. I den här bloggen dokumenterar vi vår resa mot ett aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö. Vi vänder oss främst till våra egna medarbetare, men delar också gärna med oss av våra erfarenheter.

Aktiva professionella lagspelare

MedarbetarskapPosted by Katarina Bruno 2016-12-09 18:15
Delaktighet är en framgångsfaktor för en lyckad process säger många som tidigare har gått över till aktivitetsbaserad arbetsplats. Så säger vi också på Energimyndigheten. Men vad betyder egentligen delaktighet i det här fallet? Jag tror att det kan betyda olika saker för olika personer.

I vår verksamhetsstrategi har vi satt fingret på att vi behöver ha ett aktivt ledarskap och medarbetarskap i samspel för att lyckas med våra uppdrag. Vi har också formulerat en idé om att medarbetarna på Energimyndigheten ska vara aktiva och professionella lagspelare. Vilket gäller oss alla, såväl chefer som medarbetare.

I arbetet med våra nya lokaler blir medarbetaridén viktig. Om delaktighet är en framgångsfaktor krävs det att vi kliver in på planen och spelar tillsammans.

Jag vill uppmana dig som har idéer om hur du vill ha det på din arbetsplats att gå med i någon eller flera av utvecklingsgrupperna, och vara med och påverka utvecklingen som den aktiva professionella lagspelare du är. Om du vill spela back eller forward eller stå i mål spelar ingen roll, bara du är med. Från dem som stannar kvar på läktaren hoppas vi på glada hejarop. Det är nu vi skapar vår gemensamma framtida arbetsplats!

Anmäl dig till Evastina Hagen via e-post.

Katarina Bruno

Projektledare  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.