Energimyndighetens nya lokaler

Energimyndighetens nya lokaler

Aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö

Energimyndigheten är en statlig myndighet och vår vision är ett hållbart energisystem. I den här bloggen dokumenterar vi vår resa mot ett aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö. Vi vänder oss främst till våra egna medarbetare, men delar också gärna med oss av våra erfarenheter.

Sörmland

InredningPosted by Katarina Bruno 2017-10-11 17:45

I vår reception på #Gredbyvägen10 har vi material som associeras till Sörmland. Disken är uppbyggd av gabioner fyllda med granitådergnejs som är Sörmlands landskaps-sten och disken är gjord i landskapsträdet lärk. Väggen bakom vår biträdande projektledare Evastina Hagen är målad i kobolt som är Sörmlands landskapsgrundämne

Katarina Bruno
Projektledare



  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.