Energimyndighetens nya lokaler

Energimyndighetens nya lokaler

Aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö

Energimyndigheten är en statlig myndighet och vår vision är ett hållbart energisystem. I den här bloggen dokumenterar vi vår resa mot ett aktivitetsbaserat arbetssätt och anpassad arbetsmiljö. Vi vänder oss främst till våra egna medarbetare, men delar också gärna med oss av våra erfarenheter.

Sörmland

InredningPosted by Katarina Bruno 2017-10-11 17:45

I vår reception på #Gredbyvägen10 har vi material som associeras till Sörmland. Disken är uppbyggd av gabioner fyllda med granitådergnejs som är Sörmlands landskaps-sten och disken är gjord i landskapsträdet lärk. Väggen bakom vår biträdande projektledare Evastina Hagen är målad i kobolt som är Sörmlands landskapsgrundämne

Katarina Bruno
Projektledare  • Comments(0)//nyttkontor.energimyndighetenblogg.se/#post30

Återanvändning

InredningPosted by Katarina Bruno 2017-09-08 09:23

I Energimyndighetens gamla lokaler är flyttbestyren igång. I våra mötesrum märker vi det för att det står lite olika typer av stolar runt konferensborden. Det beror på att vi återanvänder många möbler som nu är på omklädning för att få textil som passar in i vårt inredningskoncept. Vi har också börjat rensa i såväl verksamhetens som vår egen förvaring. På väggarna ses tomma krokar efter konst som börjar packas. Och nu börjar bordsskärmarna monteras ned. På bilden är Tobias och Joakim från flyttfirman i full färd. Från 25 september kommer vi att arbeta mobilt för då packas och flyttas allt från våra gamla lokaler.

Katarina Bruno
Projektledare


  • Comments(0)//nyttkontor.energimyndighetenblogg.se/#post28

På studiebesök i våra nya lokaler

InredningPosted by Katarina Bruno 2017-06-15 12:57

Samtliga medarbetare erbjuds studiebesök i lokalerna som håller på att iordningställas inför vår flytt i oktober. Evastina Hagen guidar i byggnaden.

"Besök i nya lokalerna, så fint😊 Fantastiska ytor med mycket rymd och den industriella känslan finns kvar. "

Ann Höglund (text och bild)


  • Comments(0)//nyttkontor.energimyndighetenblogg.se/#post23